Skip to content

Elektricien Hulst

Op zoek naar een professionele en vriendelijke elektricien in de omgeving van Hulst? Dan zit u bij mij helemaal goed!

Mijn ervaring als elektricien in Hulst

Ik zal mezelf even kort voorstellen. Ondertussen heb ik al meer dan 15 jaar ervaring opgedaan als elektricien. Na het voltooien van mijn opleiding tot elektricien ben ik komen te werken voor een organisatie waar ik ongeveer 11 jaar heb gewerkt. Ik heb hier veel kennis en vaardigheden opgedaan, dus sinds een aantal jaar ben ik voor mezelf begonnen. Door mijn vele jaren ervaring in dit vakgebied ben ik een echte allrounder op het gebied van elektriciteit. Ik kan dus veelzijdige werkzaamheden verrichten zoals het installeren van verlichting, het aanleggen van elektriciteit en algemeen onderhoud rondom elektrische installaties.

Bovendien vind ik het erg belangrijk om een goede connectie te hebben met de klant. Ik zal op een informele manier met u in gesprek gaan en zal mij altijd aan uw wensen houden. Uw huis is een priv├ęterrein en daarom is het extra van belang dat wij elkaar kunnen vertrouwen. Ook als u een elektricien nodig hebt voor kantoren of andere werkpanden kan ik u helpen en ga ik graag op een vriendelijke manier met u om. Ik denk graag met u mee en zie mezelf als een flexibele werker. Zo kan ik bijvoorbeeld ook in het weekend bij u langskomen als dit beter voor u uitkomt.

Elektricien Hulst

Uw woning verbeteren met domotica

Domotica is voor velen nog een onbekende term, maar eigenlijk is het heel simpel concept: domotica betekent het digitaliseren en automatiseren van uw huis. Met verschillende componenten ontwikkelt u een soort Smart House, waardoor u nog prettiger kunt leven en helemaal tot rust kan komen zodra u thuiskomt. Ik als elektricien kan bijdragen aan domotica in eigen huis. Zo maak ik bijvoorbeeld gebruik van Loxone domotica, een software apparaat wat ik plaats in de groepenkast. Dit apparaatje zorgt ervoor dat de verwarming, verlichting, ventilatie en de overige elektronische apparatuur in uw huis met elkaar is verbonden. Uw woning denkt als het ware met u mee, alle apparaten zijn op elkaar afgestemd en zorgen ervoor dat u energiezuiniger kunt leven.

Als energiezuigend leven u goed in de oren klinkt, dan zal het inzetten van Loxone domotica een slimme zet voor u zijn. Ik leg het systeem graag voor u aan! Dit kan natuurlijk in combinatie met andere werkzaamheden worden gedaan, bijvoorbeeld als ik bezig ben met het installeren of aanpassen van groepenkasten. Ook help ik u met het onderhouden van elektrische installaties, zodat de apparatuur niet ineens buiten werking raakt.

Zoekt u een elektricien in regio Zeeland? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. U kunt telefonisch een afspraak maken of stuur mij een mailtje, dan bespreken wij samen de mogelijkheden door.